Header image

Волво - части, мнения, цени и модели

Тагове: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0

След представянето на новото XC90 Volvo не спира да работи по темата. В официалния сайт на автомобилната марка бяха публикувани и първите снимки на „наточената“ версия R-Design, предназначена за феновете на спортното шофиране и яркия дизайн.
Интериорът на горещата версия е ориентиран най-вече към шофьора. Това си проличава още със спортните седалки, покрити с набук и перфорирана кожа. Изборът на двигателите предлага агрегати с мощност до 400 к.с., а шасито е преработено така, че да осигурява динамична езда.
Ще отличите версията R-Design по решетката, предния спойлер, металните рамки на прозорците, двата ауспуха, светлите релси на покрива и рамките на страничните огледала, решени в сребърен мат. Стандартните лети джанти са 20-инчови, а като опция купувачите ще могат да изберат и 22-инчови.
В интериора откриваме редица характерни за R-Design акценти – бутонът на скоростния лост, педалите, стелките и осветлението са белязани от придворните тунери на Volvo. Дори дистанционното на ключа е специално и е облечено в кожа.

>

<< Предна страница

Видео клипове >>